Sieraden – Een must have voor dames!

Hanger mini hart 025Een simpel, klein en fijn sieraad heeft de kracht om een normale outfit te veranderen in een top outfit. Vrouwen over heel de wereld voelen zich aangetrokken tot edelstenen, sieraden en juwelen omdat deze kleine prachtige items dé finishing touch zijn!
Sieraadgraveren.nl is dé plaats voor mooi ontworpen sieraden voor een eerlijke prijs. Haar assortiment prachtige sieraden en juwelen zijn ontworpen door top designers welke niet alleen het accent hebben gelegd op het ontwerp, maar ook op de prijs om deze betaalbaar te houden.

Sieraden graveren

Hanger inclusief tekst graveren 066Gepersonaliseerde sieraden, welke volgens de wensen van de klant kunnen worden samengesteld, worden tegenwoordig steeds populairder. Bij Sieraadgraveren.nl worden ontwerpen digitaal uitgewerkt en worden sieraden computergestuurd gegraveerd met een nauwkeurigheid van 0,01mm. Teksten, logo’s en foto’s worden enorm scherp gegraveerd.

Assieraden – houd herinneringen in leven

hanger hart ribbelAssieraden worden gedragen ter nagedachtenis van de overleden dierbaren. Gedenksieraden bieden de mogelijkheid om het as van een dierbare op een persoonlijkere manier te gebruiken dan de traditionele urn. Assieraden geven alle nabestaanden de mogelijkheid tot een persoonlijk gedenkstuk.
Sieraadgraveren.nl bied de mogelijkheid om as te laten verwerken in een ashanger, asring of een armband met as. Het as wordt door de goudsmid in een askamer verwerkt. Bij een aantal assieraden is het mogelijk om het sieraad zelf te vullen.

Prachtige sieraden

Zilveren armband rond 350Prachtige armbanden, ketting hangers, naamkettingen, ringen en andere accessoires van goede kwaliteit zijn vaak erg prijzig. Bij Sieraadgraveren.nl werkt dat anders, alle sieraden zijn scherp geprijsd maar hebben een degelijke kwaliteit.

De ”old style” zilveren hangers hebben een betoverend ontwerp, een goede kwaliteit en een scherpe prijs. De old style collectie is vervaardigd uit sterling zilver en bestaat uit zilveren armbanden, hangers, ringen etc. De stamped edition sieraden zijn kleine fijne sieraden met een gegraveerde tekst. Koppel sieraden en vingerafdruk sieraden zijn vervaardigd uit RVS of zilver.

Sieraadgraveren.nl heeft ook een collectie gold plated sieraden in het assortiment. Naamkettingen, ketting hangers, ringen etc zij zowel in zilver als in gold plated te bestellen. Voor meer informatie over de collectie, klik hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s